maanantai 20. heinäkuuta 2015

23. Suuri anteeksipyyntö!

Moikka taas pitkästä aikaa! Ihan ensin haluan sanoa, että oon oikeesti tosi pahoillani tästä reilusti yli kuukauden kestäneestä selittämättömästä postaustauosta.


Osasyyksi voisin ehkä laittaa sen, että onhan mulla jotain kiireitäkin tässä ollut, mutta oikea syy tähän taukoon on ollut se, ettei mulla vaan ole ollut mitään inspiraatiota avata simsiä ja pelata. Varsinkaan Garcioita, sillä olin vaan ihan totaalisen kyllästynyt koko perheeseen ja suunnilleen kaikkeen koko tallennuksessa. Mutta koska mulle aina käy näin, päätin että en luovuta ja vaihda perhettä kun oon kirjoittanut pelkästään Garcioista yli puoli vuotta tänne blogiinkin. Tein siis koko perheeseen melko suuren muutoksen (tai suuri ja suuri, eihän se oo vielä ees kokonaan valmis!)

Tähän suureen muutokseen sisältyy nyt siis talon vaihdos (yllätysyllätys), hevosten vaihtoa joka ei ole vielä valmis sekä Jamesin vaimon metsästys. (:D) Hevosten vaihdosta voisin sanoa tässä pari sanaa. Eli siis, päästin Enchantin takaisin luontoon, koska se oli ehkä suurin syy, miksi inspis katosi. Yksisarviset on oikeesti aika turhia vaikka ne hienoja onkin. Koska ne on täyteen koulutettuja, niissä ei ole mitään tekemistä eikä ne menesty kisoissakaan yhtään sen paremmin kuin tavalliset hevoset. Suomeksi sanottuna Enchatista tuli vain yksi lisäsuu ruokittavaksi. Tavoitteena olisi saada Charm ja Tracy koulutettua täyteen (laukka&hyppääminen tasolle 10) ja myydä ne, jotta saataisiin vähän uutta verta taloon. Myös Clay ja Toby olisi tarkoitus myydä niiden kasvaessa isoiksi. Tai ainakin Clay koska Toby on liian sulonen.

Enchantin tilalle oli ihan pakko hakea naapurista yksi pullero ihan ikiomaksi! Koska haluan että Garcioiden perheessä olisi aina vähintään yksi pulleroponi, mutta Harry on valitettavasti ori, ajattelin että jos nyt sitten kuitenkin ;) Tämä uusi tulokas on siis tamma, ja nimeltään Paprika. No ei ole mutta sen nimisenä ostin sen :D Oikeasti tämä söpöläinen sai nimekseen Brenda.

Brenda & Dina
eikös olekkin naapurilla kivat jouluvalot :D kauempaa koko talo näyttää ihan
siltä että sinne ois just hyökänny alienit.
Tarkoituksena olisi siis saada talosta ainakin kolme hevosta myytyä, joten uusia hevosia on lähiaikoina luvassa monta ;)

Sitten siirrytään uuteen taloon. Tai no, kokonaan uuteen tonttiin joka silti sijaitsee edelleen samassa paikassa :D Rakensin talon ihan itse omin pikku kätösin monien kirosanojen saattelemina, mutta olen ihan tyytyväinen lopputulokseen ja nyt vaan peukut pystyyn että jaksan pelata tällä tontilla edes kuukauden :D Jos siis aiot jatkaa blogini lukemista, kannattaa tottua ajatukseen että Garciat eivät tule asumaan samalla tontilla kahta kuukautta kauempaa. Toivottavasti tämä ei kuitenkaan ketään haittaa ja näin omakin mielenkiintoni pysyy pelissä mukana! (:


Talo

Koko tontti ylhäältä
Alempi rakennus on talli, joka on kaksioisainen
Vihreä aidattu alue on laidun, ruskeat pienet läntit yläkulmassa
on tarhoja
Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä; Jamesin vaimonmetsästys. Tarviihan perheen tulevalla isännällä nyt vaimo (lue: sim joka vääntää seuraavat isännät ja emännät) olla, ja siihen oli jo suunnilleen sopiva ehdokaskin, joka osoittautui loppupelissä täysin idiootiksi. Siispä mulla saattoi olla omat käteni uuden vaimon metsästyksessä mukana, tai sitten James vaan sattui valitsemaan tosi hyvin. Tämänhetkinen tilanne on nyt siis se, että meille muutti naikkonen nimeltään Bianca Rubble, joten tulevaisuudessa hänestä tulee tämän perheen toinen Bianca Garcia!

Bianca & James
näettekö epäröivän ilmeen
Tämä postaus sisältää nyt vähän juonipaljastuksia seuraavaan pelipostaukseen, mutta toivottavasti se ei romauta kenenkään elämää! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti